gore2kill4 Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 Zauważyłem, że przy UHD 30fps ze stabilizacją podczas startu nagrywania zdarza się lekka przycinka na nagraniu. Tylko raz i to jakoś w pierwszej sekundzie, potem już idzie normalnie. Nie wiem czy skopali coś z tą stockową aplikacją? Bardzo to wkurzające gdy akurat wystąpi na ważnym nagraniu. Wygląda to jak by ta stabilizacja elektroniczna z opóźnieniem chciała zaskoczyć. Napisałem o tym dlatego, że może nikt na to nie zwrócił uwagi, a po przeczytaniu dacie znać czy zdarzyło się to i u was. Sprawdzałem inne rozdzielczości, klatki i nie zauważyłem podobnego zachowania. Znalazłem interesujący materiał w temacie, więc zjawisko jest powszechne. https://youtu.be/93dG1Za7OnA?t=250 Czas 4:10 w materiale YT Dziwię się, że nikt nie zwrócił na to uwagi.
galakty Opublikowano 30 Maja 2019 Opublikowano 30 Maja 2019 33 minuty temu, gore2kill4 napisał: Dziwię się, że nikt nie zwrócił na to uwagi. Zwrócił zwrócił, pisali już o tym. Zresztą to nic nowego, że xiaomi ma problem z nagrywaniem wideo/audio. To tradycja, ciesz się
Rekomendowane odpowiedzi