Pete67 Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Witam Was. przypadkiem potraktowałem swój tel UV i zobaczyłem taki oto obraz jak na fotce. Gdybym wcześniej nie dostrzegł "placka" na czytnik linii papilarnych w jasnych promieniach słońca to pomyślał bym że to półprzeźroczysty środek właśnie dla czytnika. ale tak nie jest. Ktoś może to wyjaśnić?po co są te "ramki" ? Ma tak każdy amoled? ( w mi9 to mój pierwszy) Wybaczcie że takie z głupia frant pytanie ale ciekawi mnie to. Zdrówka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Może szkło ochronne odklejone masz środkiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pete67 Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 to jest czysty ekran bez szkieł bez żadnych nakładek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Z ciekawości zobaczę w poniedziałek bo chwilowo nie mam UV w domu ciekawie to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pete67 Posted June 14, 2019 Author Share Posted June 14, 2019 a miałem nadzieję na jakieś info co to takiego :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioly87 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ja zauważyłem że w pełnym słońcu jak się palcem przejedzie nad ekranem to widać taki jakby cień, oraz na białym tle okrąg w miejscu gdzie jest czytnik linii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts