Kopański Arkadiusz Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Witam. Po wgraniu polskiego oprogramowania w MICENTER (Xiaomi.eu) nie mogę dodać swojej karty płatniczej w Google Pay. Po wpisaniu wszystkich danych z karty wyskakuje komunikat :" nie udało się ukończyć konfiguracji do płatności w sklepach, nie możesz użyć tego telefonu do płacenia w sklepach. Być może został on zrootowany lub zmodyfikowany w inny sposób". Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Przed MI9 miałem MI6 i nie miałem żadnych problemów z dodaniem karty płatniczej. Czy ktoś może mi pomóc w tym temacie? Z góry bardzo dziękuję.
mariusz.ur Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) 25 minut temu, Kopański Arkadiusz napisał: (Xiaomi.eu) nie mogę dodać swojej karty płatniczej w Google Pay. Zobacz ten temat https://miuipolska.pl/problem-z-platnosciami-nfc-na-romie-xiaomi-eu-miuipolska/ Edytowane 17 Maja 2019 przez mariusz.ur
mrosi Opublikowano 17 Maja 2019 Opublikowano 17 Maja 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi