Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

MIUI Global 10.03

1.radio fm co chwilę przerywa na parę sekund, nie chodzi o szumy, tylko 2-3 sekundowe wyciszenia
2. radio nie gra przy połączeniu z głośnikiem bt, powiadomienia, muzyka z odtwarzacza grają normalnie przez głośnik bt, a radio tylko na słuchawkach

trochę to denerwujące, bo często słucham radia na telefonie, ten problem tylko u mnie, czy ktos to jeszcze zaobserwował?

Edytowane przez bartzet
Opublikowano

1. też tak mam ale to wina anteny czyli kabla od słuchawek, jak jest wysportowany a nie splątany w kłębek to gra dobrze (przy słuchaniu radio na głośniku z telefonu)

2. nie ma głośnika ale jak włączę słuchawkę bt to w niej słyszę radio więc i głośnik powinien zapewne grać. Oczywiście słuchawki muszą być wpięte bo są anteną.

Opublikowano

no to raczej nie, bo tak samo na słuchawkach słuchałem na redmi 3s i nie było żadnych problemów, radio nie przerywało, tutak tel w kieszeni, słuchawki w uszach, więc kabel rozciągnięty i przerywa, wiem, że słuchawki są anteną, na poprzednim tel słuchawki były wpięte, włączałem bt, głośnik i radio zaczynało grać na głośniku, teraz włączam bt, głośnik a radio cały czas gra na słuchawkach, ale np powiadomienia z fb słychać w głośniku, Jak włączę odtwarzacz muzyki z tel to też normalnie gra na głosniku bt.   

• 1 miesiąc temu...
  • kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...