zelos156 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam, tak samo jak w tytule. Szukam jakieś działającej przeglądarki na xiaomi mi box s/4. Z rzeczy które próbowałem 1) Pobrałem .apk chrome z apk mirror, zainstalowałem niby działa ale gdy czegoś wyszukam nie mogę kliknąć w dalsze linki. 2) Próbowałem aplikacji BD Tools lecz niestety nie da się zainstalować chrome ani Opery. Macie jeszcze jakieś pomysły?
Morvi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 PuffinWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1
nołbady Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, zelos156 napisał: 1) Pobrałem .apk chrome z apk mirror, zainstalowałem niby działa ale gdy czegoś wyszukam nie mogę kliknąć w dalsze linki. Zainstalowałeś Chrome'a przeznaczonego na zwykłego, tabletowego andka, więc do nawigacji potrzebujesz klawiatury z touchpadem lub po prostu myszki. Jak już, to lepszy Firefox. Też będziesz musiał obsługiwać w ten sposób, ale za to możesz sobie zainstalować Nano Adblockera + Nano Defendera do blokowania reklam. Tak jak napisał Morvi, przeglądarką przeznaczoną specjalnie na ATV jest Puffin TV. Bez problemu znajdziesz tę przeglądarkę w Google Play na Mi Boksie. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez nołbady 1
zelos156 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No i działa! Pięknie dziękuję. Wpisywałem już różne frazy w sklepie google play, internet, web browser i nie spotkałem się z tą aplikacją puffin. Albo ten sklep na mi boxie jest mało intuicyjny albo ja jestem ślepy jak kret. Ale to już nie ważne, ważne że przeglądarka działa jak trzeba! Dzięki jeszcze razy. Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Morvi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Dla przypomnienia, Sklep Play dla Android TV jest bardzo okrojony. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
sebastian88 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 witam cyz w tej przeglądarce puffin tv mogę przeglądać polskie strony wpo sport, onet bo nie znajduje mi ich? a druga sprawa google chrome nie mogę zainstalowac mam taki komunikat w sklepie " ten element jest niezgodny z twoim urzadzeniem" dzieki za pomoc
Matheusz Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 @Morvi okrojony z czego? Względem smartfonów? Jak to inny/ odrębny system jest. To tylko ludzie są durni myśląc, że Android TV to Android i ma te same wersje apek. Dlatego Google zmienia nazwę systemu na Google TV przy wprowadzeniu Sabriny, żeby nie było płaczu niektórych co myślą, że jest okrojony. Z przeglądarek działających i stale rozwijanych na AndroidTV polecam: TVBro - https://github.com/truefedex/tv-broTVWeb Browser - https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.rarity.tvweb&hl=pl
Rekomendowane odpowiedzi