DJYano Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Przez wiele lat byłem szczęśliwym użytkownikiem kilku iphone'ów i bardzo sobie chwaliłem oryginalne słuchawki oraz możliwość obsługi (player i rozmowy) telefonu za pomocą tych słuchawek. Wiem, że w pudełku z MI3 nie znajdę słuchawek (co jest dość dziwne) tak więc rozglądam się za czymś co w podobnym, a może bardziej zaawansowany sposób pozwoli mi obsłużyć MI3 za pomocą tego "patyczka" na słuchawkach. Jeżeli ktoś jest w posiadaniu w/w słuchawek i chętnie podzieli się wiedzą na temat tego jak one działają z MI3 będę wdzięczny http://allegro.pl/xiaomi-piston-v2-sluchawki-dokanalowe-fv-promocja-i4863751793.html
AmyS Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Przeszukaj najpierw forum, a potem zakładaj temat Jest już obszerny temat, i to nie jeden, poświęcony Pistonom. Jest co czytać
Yamnick Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ten temat został zamknięty przez moderatora.Powód: ByłoJeśli chciałbyć ponownie otworzyć wątek, napisz do moderatora lub administratora forum.Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi