rafalopatika Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Taki dziwny problem - oglądam YT wieczorem. Przy przewijaniu filmu i cichym oglądaniu pojawia się TRZASK ("wybuch"). Jest to dość irytujące z uwagi na późną porę i sen innych domowników. Ktoś miał taki problem, da się coś z tym zrobić?
zuku1786 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Na Smart YouTube nie mam tego problemu. Oryginalnej aplikacji z uwagi na reklamy i brak automatycznego odświeżania częstotliwości nie używam od dawna.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
nołbady Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Potwierdzam to, co napisał zuku1786. Wypróbuj Smart YouTube TV https://github.com/yuliskov/SmartYouTubeTV/releases/download/stable/smartyoutubetv_latest.apk Żadnych trzasków przy przewijaniu, żadnych reklam i ma automatyczne odświeżanie w przeciwieństwie do oficjalnej apki. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez nołbady 1
Paraglobularna Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Aplikacja YT to dla mnie porażka na naszych boxach. Interesuje Was np. samochod ferrari. Wpisujecie to w google i oczywiscie nie ma sortowania po dacie, wyskakuja filmy z rożnych dat ale to nie wszystko. Kiedy ogladniecie dajmy na to z 50 filmow w kolejnosci ktore znalazlo i nastepnego miesiaca wpiszecie to samo to oczywiscie znajdzie to samo i teraz trzeba sie przebijać przez 50 filmow i szukac ktory juz widzielismy a ktory nie. Dramat. Zeby nie wprowadzic filtrow wg daty to trzeba miec coś nie tak z klepkami. Jedyne rozwiązannie to w telefonie wyszukac wedlug daty a potem filmik "chromcastować" na boxa.. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Paraglobularna 1
darq7 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 18 godzin temu, zuku1786 napisał: Na Smart YouTube nie mam tego problemu Fajna aplikacja ale u mnie przycina obraz co kilka sekund, oryginalna youtube super płynnie
nołbady Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Mnie nic nie przycina. W ustawieniach jakości zaznaczyłeś "auto refresh rate"? Może to pomoże.
darq7 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, nołbady napisał: W ustawieniach jakości A gdzie są te ustawienia? jakoś zaćmienia dostałem ale co ciekawe po wczorajszej aktualizacji dzisiaj zainstalowałem Smart YouTube na świeżo i wszystko ok. Już znalazłem te ustawienia. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez darq7
rafalopatika Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Gdzie się ustawia? Mi też coś przycina. Gdzie się ustawia? Mi też coś przycina.
darq7 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 39 minut temu, rafalopatika napisał: Gdzie się ustawia? w trakcie oglądania czegokolwiek wciśnij okrągły przycisk (ok) a później w bok na quality i video, a na planszy zaznacz autoframerate
Rekomendowane odpowiedzi