[email protected] Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam Czy ma ktos podobnie lub jak rozwiazac problem do tej pory na puffin.tv bez problemu działało "fili" w tej chwili nic nie mozna z niego odtworzyc bo ciagle łaczy sie na nowo z serwerem. Proszę o ewentualna pomoc jak zainstalwac chrom bo metoda z pobraniem przez kompa nie działa bo pokazuje ze urzadzenie niezgodne.
nołbady Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Próbowałeś pobrać instalkę Chrome'a, skopiować ją na pena i z niego zainstalować? 1
[email protected] Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 proszę o podpowiedz z kąt ją pobrać no i czy to ma wogóle sens jesli miała by ona np służyć do korzystania np z fili Ponawiam jednoczesnie pytanie czy pozostałym osobom działa normalnie fili przez przegladarke np pufin
Matheusz Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Chrome pobierzesz z apkmirror.com. Co do fili to widziałem wtyczkę do niego na Kodi. Polecam sprawdzić. Pomogłem podziękuj. Ksiaomi Biedmi Nołt Pińć & Tapatalk 1
[email protected] Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 może kos jednak uzywał wczesniej przez przegladarke fili i czy dalej mu działa czy tylko u mnie wywala ?
Rekomendowane odpowiedzi