qjakub Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam ostatnio po wyłączeniu telefonu nie mogę go z powrotem włączyć. To znaczy włącza się ekran z napisem MI i po kilku sekundach z powrotem się wyłącza i po sekundzie włącza na kilka sekund taki sam ekran i tak w kółko.Teraz po wćiśnięciu przycisku POWER telefon wydaje wibracje na sekundę i dioda powiadomień miga przez 3 sekundy. Nie wiem jak to naprawić . Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez qjakub Dopisałem informacje
Nezumi Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jeżeli telefon kupowany w oficjalnej dystrybucji, to rękojmia/gwarancja. Bez odblokowanego BL nic nie zrobisz, możesz próbować odpalić recovery i zrobić wipe.
qjakub Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Telefon był wzięty z PLAY więc nie wiem.
Nezumi Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 36 minut temu, qjakub napisał: Telefon był wzięty z PLAY więc nie wiem. Więc masz oficjalną dystrybucję. Zgłaszaj na gwarancję/rękojmię... Prawdopodobnie padł system, ale istnieje także możliwość uszkodzenia czegoś w hardzie.
qjakub Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wiesz co wszystko działa po wykonaniu wipa więc dzięki ci za pomoc.
Nezumi Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi