Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Postaram się opisać to najjaśniej jak potrafię.
Wszystko zaczęło się po którymś updatecie,choć może to jedynie przypadek.Zawsze upgradeuje przez recovery.

W pewnym momencie,gdy pisałem smsa,czy w sumie robiłem cokolwiek wyskakiwało menu,jakbym przycisnął przycisk off/on.Wciskam przycisk home,a on się restartuje i kilka razy zanim się uruchomi to ma takiego małego bootloopa.
Olałem to,było to sporadyczne,ale wczoraj w ogóle nie chciał się uruchomić po takim czymś,pogooglowałem troszkę no i zdecydowałem się na Wipe all data,nie pomogło.Do tego wydaję mi się,ze recovery chodzi w jakiś dziwny sposób.Tak jakby zacina się,wciskam kilka razy przycisk a ono niereaguje.W tym momencie nie mogę już nawet wgrać nowego systemu przez fastboot bo on zwyczajnie ciągle się resetuje.Nie wiem co już robić.

Gdy wchodzę w fastboot,to chwile jest,potem zniknie,znowu wchodzi w fastboot,znowu zniknie,znowu w fastboot i potem się resetuje.

Edytowane przez Fraggy
Opublikowano (edytowane)

Właśnie zacząłem kombinować w ten sposób,rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Jakieś pomysły jakby to załatwić?
Trochę go pognębiłem i jest jakiś sukces,przestał się na chwile wyłączać.
Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie w tym to chętnie poczytam.

Edytowane przez Fraggy
Opublikowano

Jeżeli tele kupiony na ibouygou - to nie ma IMO co kombinować tylko wysłać do acida. 

Jeżeli nie - to spróbować postawić czysty sys przez fastboot. Jeśli się nie da - rozebrać, dmuchnąć powietrzem pod przycisk on/off.

Opublikowano (edytowane)

Na spemallu go kupiłem..
I niestety zgubiłem to dziadostwo od wyciągania karty sim..więc średnio mogę go rozebrać chyba.

Edytowane przez Fraggy
Opublikowano

Kartę sim wyjmiesz nawet zwykłą igłą do szycia (tępym końcem) - jak się boisz, podejdź do sklepu pierwszego lepszego opka, na pewno Ci wysuną bez problemu.

Mimo wszystko spróbuj wysłać PeeMkę do acida, może coś innego Ci doradzi w kwestii samej naprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...