Fraggy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Postaram się opisać to najjaśniej jak potrafię. Wszystko zaczęło się po którymś updatecie,choć może to jedynie przypadek.Zawsze upgradeuje przez recovery. W pewnym momencie,gdy pisałem smsa,czy w sumie robiłem cokolwiek wyskakiwało menu,jakbym przycisnął przycisk off/on.Wciskam przycisk home,a on się restartuje i kilka razy zanim się uruchomi to ma takiego małego bootloopa. Olałem to,było to sporadyczne,ale wczoraj w ogóle nie chciał się uruchomić po takim czymś,pogooglowałem troszkę no i zdecydowałem się na Wipe all data,nie pomogło.Do tego wydaję mi się,ze recovery chodzi w jakiś dziwny sposób.Tak jakby zacina się,wciskam kilka razy przycisk a ono niereaguje.W tym momencie nie mogę już nawet wgrać nowego systemu przez fastboot bo on zwyczajnie ciągle się resetuje.Nie wiem co już robić. Gdy wchodzę w fastboot,to chwile jest,potem zniknie,znowu wchodzi w fastboot,znowu zniknie,znowu w fastboot i potem się resetuje. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Fraggy
przemekamag Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 To wygląda na jakieś zwarcie na przycisku power, albo coś ci pod niego wpadło. 1
Fraggy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Właśnie zacząłem kombinować w ten sposób,rzeczywiście coś jest na rzeczy. Jakieś pomysły jakby to załatwić? Trochę go pognębiłem i jest jakiś sukces,przestał się na chwile wyłączać. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie w tym to chętnie poczytam. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Fraggy
Yamnick Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jeżeli tele kupiony na ibouygou - to nie ma IMO co kombinować tylko wysłać do acida. Jeżeli nie - to spróbować postawić czysty sys przez fastboot. Jeśli się nie da - rozebrać, dmuchnąć powietrzem pod przycisk on/off.
Fraggy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Na spemallu go kupiłem.. I niestety zgubiłem to dziadostwo od wyciągania karty sim..więc średnio mogę go rozebrać chyba. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Fraggy
Yamnick Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kartę sim wyjmiesz nawet zwykłą igłą do szycia (tępym końcem) - jak się boisz, podejdź do sklepu pierwszego lepszego opka, na pewno Ci wysuną bez problemu. Mimo wszystko spróbuj wysłać PeeMkę do acida, może coś innego Ci doradzi w kwestii samej naprawy.
Rekomendowane odpowiedzi