Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam od miesiąca pocofon (pierwszy raz telefon od xiaomi) i mam problem z aplikacją SMS ta systemowa nie spełnia moich oczekiwań (brak ustawień raportu doręczeń itp..) a aplikacje zewnętrzne (textra,yatta) po zainstalowaniu nie działają poprawnie (przychodzące SMS bez dźwięku ) w ustawieniach dźwięk SMS jest wybrany i już nie mam pojęcia co zrobić żeby był dźwięk w tych zewnętrznych aplikacjach 

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Przecież normalnie jest raport doręczenia w domyślnej aplikacji SMS, a apki tj Textra działają normalnie, wystarczy je ustawić jako domyślne aplikacje do SMS oraz dać niezbędne pozwolenia...

Opublikowano

@Motorolka Czy ja gdzieś napisałem, że ma rom od nas? Chociaż w 1 słowie? Nie. Może się zdziwisz, ale Mi8 to nie jest jedyny telefon jaki mam w swoim otoczeniu i nie wszystkie Xiaomi w moim otoczeniu siedzą na Xiaomi.eu... Wyobraź sobie także, że siedziałem i na China i na Globalu... Raporty doręczeń wiadomości normalnie są dostępne w apce SMS. Tak samo Textra, czy też inne apki jej typu działają normalnie na softach Global, bo dlaczego by nie?

Ustawienia->Systemowe->SMS->Raporty doręczeń

Opublikowano (edytowane)

Nie widziałem czy na global jest taka możliwość bo sam mam Xiaomi.eu i tu raport doręczenia działa perfekcyjnie bo stałe mam go włączony. 

Edytowane przez Motorolka
Opublikowano
15 godzin temu, Orjon napisał:

Na Globalu na pewno jest

Jest, bo sprawdzałem na Mi8 lite. 

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...