HypeeTower Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 siemka, zainstalowałem TWRP chiron na moim MI MIX 2 z 8GB RAM wrzuciłem na to miuipolska, zainstalowało się, po uruchomieniu wisi na "MIX" i mieli mieli mieli od godziny prawie i się nie uruchamia, co mogę zrobić? ewentualnie jak wrócić do stock romu i jak zrootować stock rom? Czekam na odp. Pozdrawiam.
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zapomniałeś o format data, bez tego nie ruszy wysłane z Mi8SE via Tapatalk 1
HypeeTower Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) nie , nie zapomniałem , robiłem, wrzucałem nowszy TWRP i dalej to samo. wipe samej daty, daty z dalv_cache i cache to samo jest. @edit: zainstalowałem inny rom, to wywala błąd przy odpalaniu a ten rom mieli. Edytowane 27 Lutego 2019 przez HypeeTower
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Problem już rozwiązaliśmy, poszło - problemem był ten format data.wysłane z Mi8SE via Tapatalk 1
Nezumi Opublikowano 28 Lutego 2019 Opublikowano 28 Lutego 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi