Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam nie mogę odblokować telefonu odcisk palca z opcji zniknął nie mam możliwości używania w ogóle w fingerprint więc może ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić. Model Mi 6

Edytowane przez piotrmalysza28
Dodanie modelu
Opublikowano
50 minutes ago, piotrmalysza28 said:

Witam nie mogę odblokować telefonu odcisk palca z opcji zniknął nie mam możliwości używania w ogóle w fingerprint więc może ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić. Model Mi 6

Jak to zniknął? Pokaż zrzuty, opisz co robiłeś z telefonem zanim zniknął

Opublikowano (edytowane)

Ściągnąłem aktualizacje i w opcjach jeszcze odcisk palca był po jakimś czasie z opcji odcisk palca zniknął

Screenshot_2019-02-24-02-35-57-824_com.android.settings.png

Jak wchodzę w ustawienia i próbuję znaleźć odcisk palca w ogóle go tam nie ma

Edytowane przez piotrmalysza28
Dodanie zdanie
Opublikowano (edytowane)
7 hours ago, piotrmalysza28 said:

Ściągnąłem aktualizacje i w opcjach jeszcze odcisk palca był po jakimś czasie z opcji odcisk palca zniknął

Screenshot_2019-02-24-02-35-57-824_com.android.settings.png

Jak wchodzę w ustawienia i próbuję znaleźć odcisk palca w ogóle go tam nie ma

jaką masz wersję MIUI? Wpisz kod *#*#6484#*#* i wykonaj punkt 8. FPC fingerprint sensor

Screenshot_2019-02-24-11-04-47-089_com.miui.cit.png

Edytowane przez poziomek90
  • ZduneX25 zmienił(a) tytuł na Brak możliwości dodania odcisku palca
Opublikowano
On 2/25/2019 at 10:42 AM, piotrmalysza28 said:

Co zrobić żeby nie stracić danych tj zdjęcia, filmy kontakty?

Najprościej schynchronizować z kontem Google. Trudniej przenieść kablem na komputer

Opublikowano (edytowane)

Przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało w moim przypadku. Jak to naprawić? Żona ma identyczny telefon wersja oprogramowania jest identyczna u niej działa u mnie nie ... 

Wgl nie działa przycisk środkowy do minimalizacji czy to wada telefonu czy systemu ? 

Edytowane przez Luki1812
Opublikowano
On 2/23/2019 at 11:34 PM, piotrmalysza28 said:

On 3/3/2019 at 6:25 PM, Luki1812 said:

Przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało w moim przypadku. Jak to naprawić? Żona ma identyczny telefon wersja oprogramowania jest identyczna u niej działa u mnie nie ... 

Wgl nie działa przycisk środkowy do minimalizacji czy to wada telefonu czy systemu ? 

http://en.miui.com/thread-925600-1-1.html

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, z dnia na dzień przestał działać mi home button i zniknęła opcja odblokowania telefonu z odcisku palca. Nie wiem czym jest to spowodowane ale przypuszczam, że uszkodził się od nowej "szybkiej" ładowarki z aliexpress. W trakcie ładowania, telefon dziwnie się zacinał i dosłownie po tygodniu jej używania przestał działać home button. Pytanie czy da się to naprawić? czy wymiana wyświetlacza :/