Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry, 

Mam problem z dodaniem numeru telefonu.

Gdy próbuję wpisać numer telefonu, to wyskakuje komunikat, że podany tel jest już używany na innym koncie xiaomi. 

A nie jest, bo mam jedną pocztę i jeden numer telefonu. 

Mogłaby ktoś wyjaśnić w jaki sposób mam dodać numer?

Nie chcę usuwać konta, bo mam na nim ważne rzeczy, a zależy mi usunięciu paru elementów z chmury. 

To jest komunikat, który wyskakuje:

"This phone number is already associated with another account."

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

No ale... o co chodzi? Numer który próbujesz wpisać widnieje już w bazie Xiaomi i jest powiązane z istniejącym kontem Xiaomi, więc nie dodasz tego numeru do żadnego innego konta Xiaomi, nie można mieć na 1 numer kilka kont... 

• 0
Opublikowano (edytowane)

No i to jest właśnie dziwna sytuacja, bo mam 1 konto Xiaomi, 1 numer telefonu, 1 mail. 

Mam problem, bo nie mogę teraz nawet zajrzeć do chmury Xiaomi, a mam tam ważne rzeczy. 

Edytowane przez Lunio95
  • 0
Opublikowano

Tak. Żeby cokolwiek tam zrobić potrzebuję zweryfikować numer telefonu. 

Usunął bym konto, na którym jest zapisany ten numer, ale nie wiem jak go znaleźć. 

Mam się kontaktować z administracją, czy jest jakiś inny sposób? 

Dzięki za odpowiedzi :-)

• 0
Opublikowano

Pomoże ktoś w tym temacie? 

Może macie jakiś kontakt telefoniczny z administratorami? - Wysłałem im maila i nie dostałem odpowiedzi zwrotnej. 

W tym momencie moje konto jest bezużyteczne, a Mi Cloud było między innymi jednym z czynników, dla którego wybrałem Xiaomi

• 0
Opublikowano

Jako, że odpowiedź udzieliłem już na PW, to nie ciągnijmy wątku w 2 miejscach. Temat zamknę i kontynuujmy na PW :), a po wszystkim dodam rozwiązanie w edycji :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...