Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lalo A, to jak tobie działa jak trzeba, to sobie taki kup i już. Po co sobie nerwy psuć i narzekać. Szkoda czasu. Według mnie ilość problemów jakie występują ją w produktach Xiaomi w porównaniu do wytworów np. Apple jest znikoma.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lalo A, to jak tobie działa jak trzeba, to sobie taki kup i już. Po co sobie nerwy psuć i narzekać. Szkoda czasu. Według mnie ilość problemów jakie występują ją w produktach Xiaomi w porównaniu do wytworów np. Apple jest znikoma.

Przecież ma Nexusa. :-)
Opublikowano

Mi w MI3 działa wszystko idealnie. Zresztą w Note też mi działa, tylko wersja LTE po prostu dla mnie za wolna. 

W każdym razie niema takich akcji jak w Apple, gdzie trzeba było trzymać w "odpowiedni" sposób telefon, a "rozwiązaniem" był zakup obudowy. Albo Nexus 4 który sam z siebie się restartował czy miał problem z WIFI i jasnością. I to problem nie rozwiązany przez kilka lat. Zresztą to samo miał Nexus 5, po poprawkach działał coraz mniej stabilnie. 

Jest kompletną nieprawdą, że wszystko działa u innych poprawnie. Właściwie to nigdzie nie działa idealnie, zwłaszcza na początku. 

Po prostu każdy korzysta z czego innego w urządzeniu i jednym ich zestaw funkcji działa ok. a innemu nie. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...