The Davad Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam. Mój Max 3 z Ali obecnie na MIUI 10.2 Global Stable nie może połączyć się z internetem w transmisji danych. Zasięg łapie ( 3G, 4G ) ale prawie nic nie chce się włączyć. Jedynie mogę się zalogować na FB ( bez oglądania postów itd.) lub przeczytać nowe wiadomości Messenger, WhatsUp natomiast YouTube czy przeglądarka po kilkunastu sekundach próby połączenia pokazuje komunikat "brak internetu". Problem występuję na różnych kartach i każdym slocie. APN-y wpisane prawidłowo. Ruch pokazuje wysyłanie pakietów ale już odbiór w zasadzie zerowy.
sergiusz_ra Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Podepnę się do tematu. Od kilku dni mam ten telefon (także z MIUI 10) i problem z transmisją danych. W przeciwieństwie do kolegi, u mnie jest całkowity brak mobilnego internetu. Myślałem, że to wina karty sim, ale na innej to samo. Jakieś propozycje co do rozwiązania problemu?
sergiusz_ra Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Konsultowane z pomocą techniczną T-Mobile i wg nich wszystko ok. Cytat
Bar.Tek Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 TMobile ma problem ze swoją siecią, nie wiem czy rozwiązali go czy nie, ale np dzisiaj w sklepie gsm sprzedawca dzwonił na infolinię TM bo ma nowe karty i żadnej nie może aktywować. Czyli jednak jest coś nie tak.
sergiusz_ra Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Problem rozwiązany. Poprzedni telefon fiksował, ale myślałem, że to przez to mam problemy z siecią, a to też przez kartę.
Grothgar Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi