tojapiotrek Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) mi-serwis.pl Czy można ufać temu serwisowi Xiaomi? Wysłałem do nich zgłoszenie, odpowiedzieli po paru dniach aby wysłać telefon na adres: MI-SERWIS.PL Emilewo 37 62-640 Barłogi (woj. Wielkopolskie) Telefon jako nowy zakupiony był na buyelectro.pl, a mi-serwis.pl świadczy dla nich usługi gwarancyjne. Jak im wyślę ten telefon to wróci? Edytowane 6 Lutego 2019 przez tojapiotrek
rafsie Opublikowano 26 Lipca 2019 Opublikowano 26 Lipca 2019 Hej, I jak skończyła się Twoja przygoda z tym serwisem? Pozdr
Safi Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Safi
mrosi Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 @Safi, ja bym się nie patyczkował. Zrób nowe zgłoszenie w ich systemie i napisz w zgłoszeniu, że: "W związku z brakiem odzewu w kwestii naprawy drona - numer zlecenia #607470 - macie Państwo 48 h na kontakt zwrotny. W przypadku braku kontaktu, sprawa zostanie zgłoszona do organów ścigania w związku z podejrzeniem popełnienia przestępstwa z art. 284 w związku z art. 278 Kodeksu Karnego." Możesz po prostu wkleić do zgłoszenia tekst z cudzysłowia, który napisałem. Jeśli nie będzie odzewu, w poniedziałek zgłoś sprawę na Policję. I bez skrupułów, w razie ich tłumaczeń - żadnych nie przyjmuj. W poniedziałek, najpóźniej we wtorek naprawiony dron ma być u Ciebie. Oczywiście o ile się odezwą, bo musisz mieć świadomość, że z serwisem, a tym bardziej serwisem Xiaomi, to oni niewiele mają wspólnego. Raczej to jakaś fejkowa strona - nie ma nawet danych kontaktowych. Tu masz więcej danych tego cwaniaczka, łącznie z numerami REGON i NIP firmy: https://aleo.com/pl/firma/lukasz-kretowicz,-dcc-trade-barlogi https://www.money.pl/rejestr-firm/nip/666-19-35-788/kod-pocztowy/62-640/
ak610 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dnia 6.02.2019 o 15:21, tojapiotrek napisał: jak zakończyła się reklamacja? mi-serwis.pl Czy można ufać temu serwisowi Xiaomi? Wysłałem do nich zgłoszenie, odpowiedzieli po paru dniach aby wysłać telefon na adres: MI-SERWIS.PL Emilewo 37 62-640 Barłogi (woj. Wielkopolskie) Telefon jako nowy zakupiony był na buyelectro.pl, a mi-serwis.pl świadczy dla nich usługi gwarancyjne. Jak im wyślę ten telefon to wróci?
wojan Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 WItam! Wysłałem do "serwisu" odkurzacz Roidmi F8. Wobec braku reakcji przez 6 tyg zgłosiłem sprawę na Policje z podejrzeniem przywłaszczenia sprzętu. W 2 dni po przesłuchaniu sprawcy odkurzacz wrócił do mnie. Nawet nie chcieli 65zł "za diagnozę". Co ciekawe sprzęt nie był nawet rozpakowany- wrócił tak jak był wysłany. TEN SEWRIS TO LIPA I ŚCIEMA- omijajcie go szerokim łukiem.
ytaldQ Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Potwierdzam, oszust! Bezwzględnie nie wysyłajcie tam niczego!
Rekomendowane odpowiedzi