tojapiotrek Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) mi-serwis.pl Czy można ufać temu serwisowi Xiaomi? Wysłałem do nich zgłoszenie, odpowiedzieli po paru dniach aby wysłać telefon na adres: MI-SERWIS.PL Emilewo 37 62-640 Barłogi (woj. Wielkopolskie) Telefon jako nowy zakupiony był na buyelectro.pl, a mi-serwis.pl świadczy dla nich usługi gwarancyjne. Jak im wyślę ten telefon to wróci? Edited February 6, 2019 by tojapiotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafsie Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Hej, I jak skończyła się Twoja przygoda z tym serwisem? Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safi Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) Edited January 27, 2020 by Safi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @Safi, ja bym się nie patyczkował. Zrób nowe zgłoszenie w ich systemie i napisz w zgłoszeniu, że: "W związku z brakiem odzewu w kwestii naprawy drona - numer zlecenia #607470 - macie Państwo 48 h na kontakt zwrotny. W przypadku braku kontaktu, sprawa zostanie zgłoszona do organów ścigania w związku z podejrzeniem popełnienia przestępstwa z art. 284 w związku z art. 278 Kodeksu Karnego." Możesz po prostu wkleić do zgłoszenia tekst z cudzysłowia, który napisałem. Jeśli nie będzie odzewu, w poniedziałek zgłoś sprawę na Policję. I bez skrupułów, w razie ich tłumaczeń - żadnych nie przyjmuj. W poniedziałek, najpóźniej we wtorek naprawiony dron ma być u Ciebie. Oczywiście o ile się odezwą, bo musisz mieć świadomość, że z serwisem, a tym bardziej serwisem Xiaomi, to oni niewiele mają wspólnego. Raczej to jakaś fejkowa strona - nie ma nawet danych kontaktowych. Tu masz więcej danych tego cwaniaczka, łącznie z numerami REGON i NIP firmy: https://aleo.com/pl/firma/lukasz-kretowicz,-dcc-trade-barlogi https://www.money.pl/rejestr-firm/nip/666-19-35-788/kod-pocztowy/62-640/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak610 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Dnia 6.02.2019 o 15:21, tojapiotrek napisał: jak zakończyła się reklamacja? mi-serwis.pl Czy można ufać temu serwisowi Xiaomi? Wysłałem do nich zgłoszenie, odpowiedzieli po paru dniach aby wysłać telefon na adres: MI-SERWIS.PL Emilewo 37 62-640 Barłogi (woj. Wielkopolskie) Telefon jako nowy zakupiony był na buyelectro.pl, a mi-serwis.pl świadczy dla nich usługi gwarancyjne. Jak im wyślę ten telefon to wróci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojan Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 WItam! Wysłałem do "serwisu" odkurzacz Roidmi F8. Wobec braku reakcji przez 6 tyg zgłosiłem sprawę na Policje z podejrzeniem przywłaszczenia sprzętu. W 2 dni po przesłuchaniu sprawcy odkurzacz wrócił do mnie. Nawet nie chcieli 65zł "za diagnozę". Co ciekawe sprzęt nie był nawet rozpakowany- wrócił tak jak był wysłany. TEN SEWRIS TO LIPA I ŚCIEMA- omijajcie go szerokim łukiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ytaldQ Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Potwierdzam, oszust! Bezwzględnie nie wysyłajcie tam niczego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts