Jointus Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie znalazłem osobnego wątku, więc postanowiłem rzeczony założyć. Otóż nosiłem się z zamiarem Amazfita BIP 1 albo Pace ale ten pierwszy nie ma funkcji odtwarzania muzyki bez konieczności noszenia telefonu, a drugi ma spore problemy z baterią. Znalazłem na necie informacje, że BIP 2 być może (nie ma oficjalnych danych) będzie miał możliwość odtwarzania muzyki. Czy jesteście w stanie potwierdzić tę informację? Jak sądzicie - warto wstrzymać się z zakupem do czasu premiery nowej generacji BIPa ? Pozdrawiam
Pan Arek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Dnia 21.01.2019 o 11:41, Jointus napisał: Znalazłem na necie informacje, że BIP 2 być może (nie ma oficjalnych danych) będzie miał możliwość odtwarzania muzyki. Czy jesteście w stanie potwierdzić tę informację? Jak sądzicie - warto wstrzymać się z zakupem do czasu premiery nowej generacji BIPa ? Odtwarzaniem muzyki jak PACE czy sterowaniem muzyki odtwarzanej z telefonu? Bo chyba takie coś zapowiedzieli w dwójce. Poza tym znalazłem, że będzie większa o 10mAh bateria, kolorystyka obudowy(np dwukolorowy pasek). Ekran 16 kolorów zamiast ośmiu jak to jest w "1" i dodatkowo NFC. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Pan Arek
Rekomendowane odpowiedzi