Miodeczek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jak działa synchronizacja w mi band3? Używam mi fit i N&F i na treningu włączam na opasce "ćwiczenia" a po zakończeniu wyłączam, również na opasce. Gdy później sprawdzam w aplikacjach to np. raz jest w obu a raz tylko w jednej. Po ręcznej synchronizacji w brakującej aplikacji nadal brak treningu. Dotyczy to głównie mi fita.
dawciobiel Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie wiem, nie używałem, jednak jak bym wykonał test typu wyłączanie tylko na opasce. Aha, ja i wielu wielu innych użytkowników mocno nie zaleca użwanie obu aplikacji: Mi Fit + Notify and Fitness. Zostaw raczej tylko jedną (tą drugą).
Miodeczek Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 Dnia 27.01.2019 o 16:09, dawciobiel napisał: ...wyłączanie tylko na opasce. Zawsze włączam i wyłączam tylko opaską (inaczej chyba się nie da) Dnia 27.01.2019 o 16:09, dawciobiel napisał: ...Zostaw raczej tylko jedną (tą drugą). A jak wtedy z aktualizacją fw opaski? W mi fit jest automatyczna...
dawciobiel Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Mi band notify zrobi aktualizacjeWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi