ems Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Witam. Czekając na dostawę smartfona chciałem się Was zapytać jak oceniacie baterię w Mi mix2. Jakie macie wyniki SoT ? Dajecie radę rozładować ją w ciągu dnia ?
Donayo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Po iP SE jestem pozytywnie zaskoczony. W pracy cały czas odpalone LTE i ekran przez 2,5h. Od 4:00 do 14:00 schodzi mi ze 100% do 70-60. Później siedzę trochę więcej i przy SOT na poziomie 4,5-5h zostaje około 30% baterii. Szybkie ładowanie wieczorem i nie mam po co podłączać telefonu na noc. Muszę jeszcze przetestować SOT konkretnie, od 100 do 0%, ale i bez tego jestem mega zadowolony z baterii. Jak miałem SE to już przy 30% musiałem zacząć myśleć nad dostępem do prądu, bo bardzo szybko to uciekało. W Mixie 2S, 30% to jeszcze spory zapas energii EDIT: Dopiero zauważyłem, że pytasz o wersję bez S. Zostawię post dla potomnych :p Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Donayo
bolerro Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Mam go od listopada 2017. Od początku lecę na wersji xiaomi.eu. Od rana do wieczora wystarczy. Jak wstaję o 5 a kładę się koło 22 - po całym dniu buszowania po internecie i odpisywaniu na wiadomości - zostaje ok 20% baterii. Przy rozmowach telefonicznych spadek energii to ok 7% na godzinę, więc nie jest źle
ems Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Fakt. Bateria trzyma dobrze. Nie udało mi się przy moim użytkowaniu smartfona rozładować go w ciągu jednego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi