kopiejka13 Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Witam, mam problem po wymianie baterii. Gdy ją wymieniłem nie działa wyświetlacz-telefon uruchamia się lecz nic nie widać, resztę rzeczy działa czyli dzwięk ,wifi,sms (podczas włączenia przychodzą powiadomienia). Komputer czyta telefon normalnie.Taśma od wyświetlacza jest cała ,nie dotykałem jej. Co mogło się stać? Padł system? 1
TryForgive Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Hej, rozwiązałeś swój problem ? Mam identycznie i szukam rozwiązania.. telefon odłożyłem do kieszeni, po 5min wyciągam i blackscreen.. wszystko działa, zdalny pulpit po podłączeniu do PC, wibracje, tylko czarny ekran, Dotyk działa ...
BQB Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Ja nie wymieniałem jeszcze baterii, ale mam taki sam problem + dodatkowy. U mnie przestaje działać dotyk. Na brak dotyku pomaga wyłączenie ekranu, powyginanie telefonu i włączenie ekranu. Drugi objaw jest taki jak u was - czarny ekran, pomaga tylko fizyczne odłączenie baterii i jej ponowne podłączenie.
Recommended Posts