Skocz do zawartości

Xiaomi z rozbitym lcd a podlaczeie jako modemu do komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam MOzecie powiedziec mi jak wykorzystac Go jako modem lb router bez lcd? Dodam ze mialem wylaczona transmisje danych i ciezko to bedzie wlaczyc na czuja ;d Moze jest jakis sposob by zobaczyc na laptopie ekran telefonu , wtedy byloby prosciej. Macie jakis pomysl?

Opublikowano

No ok, dotarłem do odpalenia DMDK/ Monitora ,ale tel wlacza sie w trybie nosnika usb ;c Jak mam właczyc debugowanie czy cos by polaczyc do progamu? Zadanie utrudnia brak obrazu...

Opublikowano

Jak nie ma blokady ekranu ustawionej to samo podłączenie do PC już odblokuje do pulpitu. Potem mógłby nawigować sobie do Tetheringu komendami w adb, ale bez debugowania nic z tego.

Opublikowano

Panowie, dotyk mi działa elegancko. Moglibysie orientacyjnie powiedziec co nacisac by właczyc debugera Usb?

Albo moze jakos wlaczyc telefon w download mode , zainstalowac soft z automatycznym ADB czy tam debugowaniem... Napewno cos da sei zrobic ;c

Moze przez recovery?

Opublikowano

Y tak w ogóle to nie lepiej naprawić wyświetlacz? Bo skoro chcesz się bawić w operowanie telefonu bez ekranu (bo widzę że to zabawa) to odpal Google i naucz się podstawowych rzeczy, poczytaj itp i sam coś wymyśl.

Wysłane z MI4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...