przemonk25 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam Jakie szkło hartowane polecicie do A2Lite? Mam Redmi Note 4 i mam tam założone 3mk Flexible Glass że względu na zaokrąglony ekran. Tutaj jest tak samo? Też to szkło będzie najlepsze?
mariusz.ur Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 18 minut temu, przemonk25 napisał: Witam Jakie szkło hartowane polecicie do A2Lite? Mam Redmi Note 4 i mam tam założone 3mk Flexible Glass że względu na zaokrąglony ekran. Tutaj jest tak samo? Też to szkło będzie najlepsze? Ja mam jakieś dołączone przez Goldway-a do mojego Redmi 6 pro i jest rewelacyjne. Kończy się jakieś 3mm przed zakończeniem ekranu i nie ma śladu powietrza wokół brzegów szkła. Bierz najtańsze z AliExpress bo szkoda kasy na tak tanie urządzenie. Może się okazać, że szkła i case-y będą droższe od telefonu.
nardenis Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ja mam 3mk pasuje do mojego i nie mam problemu z CaseWysłane z mojego Mi A² 6/128 + Mi band 3 przy użyciu Tapatalka
przemonk25 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2018 1 godzinę temu, mariusz.ur napisał: Bierz najtańsze z AliExpress bo szkoda kasy na tak tanie urządzenie. Szukam takiego które nie będzie odstawac, odklejac się itd, a z doświadczenia wiem że takie na cały ekran stwarzają problemy, dlatego pytam czy tu też tak jest
mariusz.ur Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) 18 minut temu, przemonk25 napisał: Szukam takiego które nie będzie odstawac, odklejac się itd, a z doświadczenia wiem że takie na cały ekran stwarzają problemy, dlatego pytam czy tu też tak jest Tak wygląda moje no name na Redmi 6 pro Edytowane 26 Grudnia 2018 przez mariusz.ur
d3tr0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Bardzo fajne szkło, kupione z alledrogo, pewnie w Chinach też są takie 50% taniej. Na pewno odradzam te wszystkie hybrydowe od Chińczyków bo to zwyczajna folia.
adek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Ja kupiłem jakiegoś noname z pokrowcem gumowym za około 10zł na alledrogo - napisane było szkło hartowane i faktycznie jest grube z tym, że minimalnie (1mm) nie styka się z ekranem u samej góry ale to nie przeszkadza. ps. już raz zmieniałem bo poprzednia uratowała wyświetlacz Ta druga też odstaje na 1mm Edytowane 10 Stycznia 2019 przez adek
Rekomendowane odpowiedzi