julcysia Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Dzień dobry. Zaczynam testować opaske mi band 3 i zastanawia mnie dlaczego po synchronizacji w aplikacji Mi Fit pomiary np. tętna zapisywane są jakby godzine wcześniej. Zamiast pomiaru z 9.30 mam w aplikacji ten pomiar przy 8.30. Zapisy dot. snu zgadzają sie godzinowo. Co to za błąd? Pozdrawiam J.
b4s1l Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 3 godziny temu, julcysia napisał: Dzień dobry. Zaczynam testować opaske mi band 3 i zastanawia mnie dlaczego po synchronizacji w aplikacji Mi Fit pomiary np. tętna zapisywane są jakby godzine wcześniej. Zamiast pomiaru z 9.30 mam w aplikacji ten pomiar przy 8.30. Zapisy dot. snu zgadzają sie godzinowo. Co to za błąd? Pozdrawiam J. Jest tak od dawna, zwykły błąd w aplikacji. 1
Netoper Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 A konkretnie od zmiany czasu na zimowy, chińczaki nie dopatrzyli i jest przesunięcie.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1
mrosi Opublikowano 25 Grudnia 2018 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi