Piontas Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Witam, Mam poważny problem ponieważ po zresetowaniu tel. (chcę go sprzedać) wyświetla się miejsce na wpisanie ID do konta. Wpisuję swoje ID z konta Xiaomi i chce się łączyć z internetem, ale po włożeniu karty SIM brak możliwości wpisania pin oraz przy włączeniu Wi-Fi brak możliwości wpisania hasła do sieci. Jak można odpalić telefon, aby działał?
Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wpisz hasło do sieci w polu na hasło do konta Xiaomi i skopiuj je do pola na hasło do Wi-Fi. Wałkowane dziesiątki razy, powinno działać...
Piontas Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 14 minut temu, Orjon napisał: Wpisz hasło do sieci w polu na hasło do konta Xiaomi i skopiuj je do pola na hasło do Wi-Fi. Wałkowane dziesiątki razy, powinno działać... Wszysko fajnie sieć działa, ale ID z mojego konta Xiaomi po wpisaniu nie działa, otrzymuję informację, że jest zły numer użytkownika. Tel. od nowości jest mój i mam tylko jedno konto na Xiaomi, które musiałem założyć.
Rekomendowane odpowiedzi