Skocz do zawartości

Mi box S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie też to widziałem... czyżby gear best był w błędzie lub inaczej to interpretują, tzn możliwość podłączenia przez hun do usb

w sumie pod pierwszym zdjęciem z reklam ostatnia ikonka po prawej z opisem supports wired & wifi connections

Opublikowano

Czy warto... Wygląda na to że technicznie zmieniono tylo obudowę, co do oprogramowania to nic nie wiadomo.

Dziś otrzymałem druga odpowiedź z gearBest i jest zaprzeczeniem wcześniejszej tj. mi box s definitywnie nie posiada wejścia RJ45.

Opublikowano

nic nie wiadomo...

ja nie czekam kupiłem wczoraj Mi box 4k, w sumie to te same urządzenia a nowy ma zainstalowanego Androida 6.0 więc niema problemów ósemki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Kupiłem toto urządonko i jako że jest to moja pierwsza styczność z tv boxem szukam informacji jak najlepiej skonfigurować.

Na początek niemiłe zaskoczenie , chciałem zainstalować chrome i zoonk. Chciałem to zrobić z poziomu kompa i nie da się wybrać MI boxa (aplikacja niezgodna z urządeniem )

Opublikowano

..
Chciałem to zrobić z poziomu kompa i nie da się wybrać MI boxa (aplikacja niezgodna z urządeniem )

Zaloguj się boxem do sklepu i ze sklepu pobierz.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
  • mrosi odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...