Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Posiadam słuchawki z samsunga i mam problem. Gdy wkładam wtyk do gniazda słuchawek nie zawsze mi łączy( w sensie słuchać muzyki). To znaczy, muszę mocniej docisnąć albo pokręcić tym wtykiem.

Czy wtyk ze słuchawek nie pasuje czy gniazdo słuchawek w telefonie się zepsuło. Jeśli to pierwsze, to jakie inne słuchawki polecacie?.

Edytowane przez rancho
Opublikowano (edytowane)

Sprawdż na fonie inne słuchawki a samsungi na innym sprzęcie, będziesz wiedział co leży gniazdo czy słuchawki.Przytnij lekko jacka samsungow nożykiem na połączeniu metalu z osłoną żeby głębiej wchodziły.

Edytowane przez saataniel
Opublikowano

Myślisz że sam na taki pomysł nie wpadł? Aż dziwne że tym razem "łaskawie" nowy post dostał tylko ostrzeżenie, a nie wylądował w koszu, jak wiele innych, dużo rozsądniejszych.

• kamillm zmienił(a) tytuł na Problem ze słuchawkami - zanikający dźwięk
Opublikowano
Dnia 26.10.2018 o 21:01, saataniel napisał:

Przytnij lekko jacka samsungow nożykiem na połączeniu metalu z osłoną żeby głębiej wchodziły.

W razie czego po gwarancji, także chyba nie polecałbym tego rozwiązania ;)

Dnia 26.10.2018 o 21:10, FromWP napisał:

Aż dziwne że tym razem "łaskawie" nowy post dostał tylko ostrzeżenie

Co to za dziwny komentarz, przecież wpis nie dostał żadnego ostrzeżenia ;) W koszu lądują tylko te banalne problemy, ciekawsze problemy zawsze zostają, przynajmniej ja staram się tak robić.

Opublikowano (edytowane)

wtyk uszkodzony od słuchawek za bardzo wpychasz i sie skrzywił a po 2 słuchwawki od samsunga maja grube wtyki i łatwo jest uszkodzic port od słuchawek

Edytowane przez Kanio
  • kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...