hipertrokafefia Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Pocophone F1. Telefon mam od tygodnia. Nie działa mi aplikacja aparatu. Raz na jakiś czas się włączy, ale nie często. Próbowałam już wszystkiego. Nie wiem czy zwrócić telefon, bo zaczyna mnie to drażnić. Pewnie jest to wina aktualizacji, macie jakieś rady?
uremytoy Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Jakiś screen? Albo jakieś większe info. Co się wyświetla etcWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
hipertrokafefia Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 Aparat się włącza. Przełączanie trybów pomiędzy kwadrat portret itd jest aktywne. Jest po prostu cały czarny ekran, a czasem zmienia się na zielony. Resetowałam już telefon. Mam wszystkie aktualizacje. Pamięć podręczną aplikacji też czyscilam. I nadal to samo :(
Shamoth Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Na gwarancję bym go wysłał. Po tym Jak wspomniałaś o zielonym tle z białymi/szarymi mrówkami przypomniało mi się że kiedyś miałem podobną akcję. Moduł aparatu był źle wpięty co doprowadziło do uszkodzenia go. Nie wiem czy tu jest podłączony taśmą do płyty czy wadzony w gniazdo na płycie ale ta specyficzna zieleń z plamkami, przegrzewanie matrycy, własnie była tego wynikiem.
hipertrokafefia Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 Zobacz, udało mi się zrobić screen w takim momencie. Nie ma plamek.
FromWP Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 15 minut temu, hipertrokafefia napisał: Nie ma plamek. Nie ma plamek, bo komunikacja z aparatem nie działa. To wygląda na problem fizyczny, czyli raczej reklamacja. Jak tylko czasami działa, to prawdopodobnie coś nie kontaktuje, stąd brak komunikacji z aparatem. Możesz jeszcze przetestować aparat w Engineering Mode, Single Item Test. Engineering Mode uruchomisz klikając 4 razy w Wersję jądra w Ustawienia, Informacje o telefonie.
Rekomendowane odpowiedzi