Bajafra Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Witam, Jest możliwość wyzwalania aparatu telefonu za pomocą Mi Band 3? Ta funkcja wydaje mi się dość przydatna podczas robienia zdjęcia grupowego (wiem, lepiej robić lustrzanką albo bezlusterkowcem). <Zakładając że takiej funkcji nie ma> Mogła by ona działać w ten sposób że po przytrzymaniu przycisku uruchamiało by się odliczanie (tak jak przy funkcji "Ćwiczenia") i by robiło zdjęcie jednocześnie wyłączając ekran mi band'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 22 minuty temu, Bajafra napisał: Jest możliwość wyzwalania aparatu telefonu za pomocą Mi Band 3? Tak jest. Poprzez aplikację Notify & fitness w wersji pro najlepiej używać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajafra Posted October 20, 2018 Author Share Posted October 20, 2018 Pytałem bardziej czy domyślnie jest taka opcja (w samej opasce lub w opcjach Mi Fit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbezel Posted October 22, 2018 Share Posted October 22, 2018 Ani MiFit, ani opaska nie ma domyślnie tej opcji. Trzeba korzystać z bardziej rozbudowanych zewnetrznych aplikacji.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszyn Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Dnia 19.10.2018 o 23:12, SKORPION napisał: Tak jest. Poprzez aplikację Notify & fitness w wersji pro najlepiej używać. A czy w wersji darmowej jest możliwość przypisania jakiejś akcji telefonu z widgety do mi band ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts