Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam kupiłem dzis słuchawki do telefonu z firmy samsung po podpieciu do gniazda pokazuje mi normalnie słuchawki  (ikonka słuchawki)  maja wbudowany mikrofon jak z kims rozmawiam nic nie słyszy mnie odbiorca  wrocilem sie do komisiu gdzie kupilem i nie potrafia mi dalej pomóc da sie to rozwiozac jakos?

Edytowane przez Kanio
Opublikowano
29 minut temu, Kanio napisał:

sie to rozwiozac jakos?

No pewnie. Jak masz sprawne gniazdo słuchawkowe, tzn działa mikrofon z innymi słuchawkami, a z tymi nie, to są po prostu popsute i powinni oddać kasę. Styki i działanie wszystkich słuchawek dla telefonów z Androidem są identyczne. Dla sprzętów Apple są inne i tu mogą źle działać przyciski, ale mikrofon w rozmowach powinien działać normalnie.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Kanio napisał:

maja mikrofon wbudowane?

Maja https://www.amazon.com/Samsung-3-5mm-Stereo-Headset-Galaxy/dp/B00C1ZPD6S

Choc moje sa zmodowane z glosnikami jbl i aluminiowymi obudowami :lol:

Z tymi dousznymi w stylu iphone jest taki problem ze nie kazdemu pasuja, moga nawet wypadac czy zle siedziec w uchu.

Edytowane przez sprzetowiec90
Opublikowano
8 minut temu, sprzetowiec90 napisał:

Z tymi dousznymi w stylu iphone jest taki problem ze nie kazdemu pasuja, moga nawet wypadac czy zle siedziec w uchu.

Mogą, ale lepszych dousznych nie miałem, a miałem i testowałem naprawdę sporo. Dodatkowo dla mnie zaletą jest brak całkowitej izolacji od otoczenia (co jest wadą dokanałowych), bo używam ich głównie jeżdżąc na rowerze.

Opublikowano
10 godzin temu, sprzetowiec90 napisał:

Maja https://www.amazon.com/Samsung-3-5mm-Stereo-Headset-Galaxy/dp/B00C1ZPD6S

Choc moje sa zmodowane z glosnikami jbl i aluminiowymi obudowami :lol:

własnie chodzi mi o ten model słuchawek one maja mozliwosc podgloszenia i szniszania rozmów ale jak sie klika w to to wogole nie daje reakacji tez tak masz czy ci działa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...