Kanio Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Witam kupiłem dzis słuchawki do telefonu z firmy samsung po podpieciu do gniazda pokazuje mi normalnie słuchawki (ikonka słuchawki) maja wbudowany mikrofon jak z kims rozmawiam nic nie słyszy mnie odbiorca wrocilem sie do komisiu gdzie kupilem i nie potrafia mi dalej pomóc da sie to rozwiozac jakos? Edytowane 13 Października 2018 przez Kanio
FromWP Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 29 minut temu, Kanio napisał: sie to rozwiozac jakos? No pewnie. Jak masz sprawne gniazdo słuchawkowe, tzn działa mikrofon z innymi słuchawkami, a z tymi nie, to są po prostu popsute i powinni oddać kasę. Styki i działanie wszystkich słuchawek dla telefonów z Androidem są identyczne. Dla sprzętów Apple są inne i tu mogą źle działać przyciski, ale mikrofon w rozmowach powinien działać normalnie.
Kanio Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 a tak nie jest sprawdziłem na zamiennikach brata na innym i działa normalnie a na samsungu nie
saataniel Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Sprawdziłeś inne słuchawki? bo jakoś chaotycznie piszesz.
Kanio Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 miało byc ze na zamienikach innych mikrofon działa a od samsunga nie
Kanio Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 a ty jakie uzywasz słuchawki?
sprzetowiec90 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Mi sluchawki od samsunga dzialaja, jakies tam dodawane do fona. Takze raczej wadliwe.
Kanio Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 maja mikrofon wbudowane?
FromWP Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 18 minut temu, Kanio napisał: a ty jakie uzywasz słuchawki? Kup sobie takie od Xiaomi (o ile nie muszą być koniecznie dokanałowe). Grają bardzo dobrze, tanie, mają podwójny przetwornik, a w najnowszych romach dev już są dodane w opcjach słuchawek. https://mi-home.pl/audio/mi-dual-driver-earphones-black
sprzetowiec90 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) 14 minut temu, Kanio napisał: maja mikrofon wbudowane? Maja https://www.amazon.com/Samsung-3-5mm-Stereo-Headset-Galaxy/dp/B00C1ZPD6S Choc moje sa zmodowane z glosnikami jbl i aluminiowymi obudowami Z tymi dousznymi w stylu iphone jest taki problem ze nie kazdemu pasuja, moga nawet wypadac czy zle siedziec w uchu. Edytowane 13 Października 2018 przez sprzetowiec90
FromWP Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 8 minut temu, sprzetowiec90 napisał: Z tymi dousznymi w stylu iphone jest taki problem ze nie kazdemu pasuja, moga nawet wypadac czy zle siedziec w uchu. Mogą, ale lepszych dousznych nie miałem, a miałem i testowałem naprawdę sporo. Dodatkowo dla mnie zaletą jest brak całkowitej izolacji od otoczenia (co jest wadą dokanałowych), bo używam ich głównie jeżdżąc na rowerze.
Kanio Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 10 godzin temu, sprzetowiec90 napisał: Maja https://www.amazon.com/Samsung-3-5mm-Stereo-Headset-Galaxy/dp/B00C1ZPD6S Choc moje sa zmodowane z glosnikami jbl i aluminiowymi obudowami Z tymi dousznymi w stylu iphone jest taki problem ze nie kazdemu pasuja, moga nawet wypadac czy zle siedziec w uchu. własnie chodzi mi o ten model słuchawek one maja mozliwosc podgloszenia i szniszania rozmów ale jak sie klika w to to wogole nie daje reakacji tez tak masz czy ci działa?
sprzetowiec90 Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Dziala wszystko, mikrofon i przyciski. Takze masz walniete sluchawki.
Kanio Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 to w takim razie musze isc tam zeby mi kase oddali moze mi jakies podrobki sprzedali bo za 30 zl od samsunga
kamillm Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi