za redmi note przemawia szybszy procesor, większy ekran, i podobno lepszy aparat
za a2 lite przemawia poręczniejszy w dłoni telefon, i chyba czysty android
W rtv agd i media markt dzisiaj dowiedziałem się że redmi note może nie być aktualizowane do nowszych androidów, to prawda? chciałbym by za 2 lata ten telefon jeszcze jako tako chodził
Potrzebowałbym jeszcze na pewno slot na obie karty sim i z tego co zauważyłem slow motion w video też jest na duży plus. ( nie wiem czy a2 lite ma tą opcje )
chciałem wiedzieć co wy o tym sądzicie? który telefon lepiej wybrać? na allegro po ilości kupionych modelach widać że prawie są na równi.. więc problem wydaje mi się coraz bardziej trudny
oba trzymałem w ręku, wydają mi się dobrze zrobione, redmi chyba troszeczkę lepiej wyglądał od tyłu i miał lepszy wyświetlacz
Jesteście tu pewno specjalistami, bardzo byłbym wdzieczny za waszą pomoc
Pytanie
pawel7881
Witam,
dostałem informacje że to forum bardzo pomaga w takich sprawach więc i ja postanowiłęm się zapytać..
Jestem na etapie wyboru telefonu, na cel wziąłem te 2 telefony z tematu wyżej
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-5-4-64gb-czarny.bhtml?gclid=Cj0KCQjwuuHdBRCvARIsAELQRQHeHvn9Mm3xrOLjqsE6FINz2venH6Nb05zu1fHY9ScA0YlNFKhdmJwaAhNAEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CJDFr6HH8t0CFZcKGQodyygBrA
i
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-mi-a2-lite-64gb-czarny.bhtml?gclid=Cj0KCQjwuuHdBRCvARIsAELQRQHY4tGehjbkXpJWAQAmoiVDWKFf4fyjw126oLKxki-sPGCaDmij960aAv3VEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CLn-k7XH8t0CFQiLGQodGwQNsQ
za redmi note przemawia szybszy procesor, większy ekran, i podobno lepszy aparat
za a2 lite przemawia poręczniejszy w dłoni telefon, i chyba czysty android
W rtv agd i media markt dzisiaj dowiedziałem się że redmi note może nie być aktualizowane do nowszych androidów, to prawda? chciałbym by za 2 lata ten telefon jeszcze jako tako chodził
Potrzebowałbym jeszcze na pewno slot na obie karty sim i z tego co zauważyłem slow motion w video też jest na duży plus. ( nie wiem czy a2 lite ma tą opcje )
chciałem wiedzieć co wy o tym sądzicie? który telefon lepiej wybrać? na allegro po ilości kupionych modelach widać że prawie są na równi.. więc problem wydaje mi się coraz bardziej trudny
oba trzymałem w ręku, wydają mi się dobrze zrobione, redmi chyba troszeczkę lepiej wyglądał od tyłu i miał lepszy wyświetlacz
Jesteście tu pewno specjalistami, bardzo byłbym wdzieczny za waszą pomoc
Pozdrawiam
Paweł
Edytowane przez pawel78816 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi