maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Witam. Mam mi band 3 apke mi fit oraz telefon xiaomi Redmi note 5. Wszystkie inne powiadomienia mi przychodzą Messenger jak ktoś dzwoni ale powiadomienia SMS nie przychodzą. Mam włączone ale nie przychodzą
FromWP Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 @maxio69 Zwykły restart telefonu powinien pomóc. Czasami przy problemach z powiadomieniami, synchronizacją i odblokowaniem opaską, wystarcza wyłączenie i ponowne włączenie BT w telefonie. 1
Jepcio Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Dnia 30.09.2018 o 19:07, maxio69 napisał: Witam. Mam mi band 3 apke mi fit oraz telefon xiaomi Redmi note 5. Wszystkie inne powiadomienia mi przychodzą Messenger jak ktoś dzwoni ale powiadomienia SMS nie przychodzą. Mam włączone ale nie przychodzą Edytowane 1 Października 2018 przez mrosi Nie ma to jak przewalić cytowany post tuż nad swoim, wraz z obrazkiem...
maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Pomógł restart telefonu bądź wyłączenie i włączenie bluetooth. A mam pytanie jeszcze o co chodzi z odblokowaniem telefonu po przez opaskę? Mam tak ustawione jak na foto i pytanie jak to działa? Mam niby włączone ale jak wybudze opaskę to telefon się nie odblokowuje. Edit ok odblokowanie działa co prawda nie zawsze mimo że trzymam telefon na tej ręce co opaska. A co sądzicie o płatnej aplikacji do tej opaski? Widziałem tam nawet fajne funkcje. Edytowane 30 Września 2018 przez maxio69
FromWP Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) 19 minut temu, maxio69 napisał: Mam niby włączone ale jak wybudze opaskę to telefon się nie odblokowuje. Tu chodzi o odblokowanie telefonu bez podawania hasła blokady, czy odcisku palca, jak telefon jest w pobliżu opaski, a nie wybudzenie telefonu po wybudzeniu opaski. Są trzy opcje odległości, 1.opaska prawie dotyka telefonu, 2. jest w odległości zasięgu ramion i 3. daleko czyli w zasięgu BT. To co masz ustawione na niebiesko dotyczy etui z klapką, nie opasaki. Edytowane 30 Września 2018 przez FromWP
maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 Tak też mam ustawione odblokowanie jak na foto. A mimo to nie zawsze odblokuje. A co sądzicie o tej płatnej aplikacji? Widziałem fajne funkcje np jak przychodzi powiadomienie to nie dwie wibracje a np kilka razy powtórzy aż odczytasz wiadomość na telefonie. Czy inne funkcje jak np zmienianie utworów na Spotify.
FromWP Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 3 minuty temu, maxio69 napisał: Tak też mam ustawione odblokowanie jak na foto. A mimo to nie zawsze odblokuje. Ta funkcja niestety dosyć często się zawiesza. Tu na szczęście wystarczy włączenie i wyłączenie BT i powinno działać.
maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 W sumie jest ona mi zbędna bo mam odblokowanie twarzą ustawione które działa perfekt + wiadomo czytnik.
FromWP Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 To się przydaje w telefonach które nie mają odblokowania odciskiem, czy gębą.
Jepcio Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Dnia 30.09.2018 o 20:10, maxio69 napisał: Tak też mam ustawione odblokowanie jak na foto. A mimo to nie zawsze odblokuje. A co sądzicie o tej płatnej aplikacji? Widziałem fajne funkcje np jak przychodzi powiadomienie to nie dwie wibracje a np kilka razy powtórzy aż odczytasz wiadomość na telefonie. Czy inne funkcje jak np zmienianie utworów na Spotify. Płatnej to znaczy której? Ja mamwykupione mi bandge i notiffy & fitness możesz zmieniać ikony powiadomień. Fajna opcja przy pogodzie. W .i bandge pokazuje bieżąca temperaturę a w tej drugiej dodatkowo wilgotność powietrza. Edytowane 1 Października 2018 przez mrosi Nie ma to jak przewalić cytowany post wraz z obrazkami...
maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 Chodzi mi o notiffy & fitness. Dobre by bylo jak by wibracje powiadomień były o tę dwie czy jedna wibracje więcej.
SKORPION Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Ustaw wibracje według swoich upodobań Edytowane 30 Września 2018 przez SKORPION
maxio69 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 @SKORPION o i to mi się właśnie podoba. Chyba zakupie te apke. Ona chyba nie jest oficjalna od xiaomi?
SKORPION Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Nie nie jest. Ale o niebo lepsza. Wiele ustawień. Polecam wersję pro za 13pln
mrosi Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi