Adamski13 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Witam. Posiadam ten telefon od około 2 tygodni i pojawił się pierwszy problem. Mianowicie cały czas wyskakują mi powiadomienia o błędzie baterii i android. Klikąm anuluj lub zgłoś to znika na kilka sekund i na nowo wyskakuje. Nie da się użytkować telefonu. Zbyt uciążliwe bo wyskakują co parę sekund. Macie pomysły co z tym zrobić?
wqewqe Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Factory Reset. Jak nie pomoze to gwarancja
krycho22 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Spróbuj zmienić motyw. Czasem on generuje takie problemy.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Adamski13 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Opublikowano 14 Września 2018 Zmiana motywu nie pomogła.. myślałem o przywróceniu do ustawień fabrycznych ale wolałbym to w ostateczności zrobić. Myślicie że to jakiś wirus?
Adamski13 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Opublikowano 14 Września 2018 Kupiony w Polsce na allegro.
Adamski13 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Opublikowano 14 Września 2018 Nie ma innej opcji? A czy to może być jakiś wirus?
Nezumi Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 1 godzinę temu, Adamski13 napisał: Nie ma innej opcji? A czy to może być jakiś wirus? Nie, ale telefony z Allego są... niepewne, już bezpieczniej kupować na Aliexpress . Po wipe (fabrycznych) powinno wrócić wszystko do normy. Jeżeli zależy Ci na zdjęciach, sms, notatkach, numerach etc to polecam sobie zrobić kopię zapasową w chmurze Xiaomi. Masz tam 5GB miejsca za free do wykorzystania.
Rekomendowane odpowiedzi