koziakaka Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Mam problemy z muzyka przez bluetooth. W samochodzie wybieram bluetooth i muzyka sama nie startuje, a gdy klikam na apke muzyki to wywarła błąd. Na starym andku muzyka włączała się sama po włączeniu bluetooth. Ponadto nie da się sterowac z poziomu blokady ekranu, zawsze włącza się aparat foto. Do tego nie wyświetla na radiu samochodu nazwy granego utworu. Ogólnie ciężko, za każdym razem muszę się sporo naklikac.
koziakaka Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Czy problem jest znany i czy ktoś również go napotkał? Jakiś pomysł na naprawę, czy to wina roku?
Acid Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Raczej nie na starym Androidzie bo MI4 miał 4.4.4 i teraz też ma. Różnica jest w MIUI. Jeśli na MIUI v5 było lepiej to do niego wróć.
koziakaka Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Mam v5 i nigdy nie miałem v6. Poprzez starego androida miałem na myśli cyanogena na sgs1. Tutaj włączanie muzyki jest męczące
ZduneX25 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Nie możesz porównywać MIUI do CM, obie nakładki maja prawo zachowywać się zupełnie inaczej w kontakcie w urządzeniami BT, co nie znaczy, że jakaś aplikacja z Google Play tego nie zautomatyzuje.
koziakaka Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Porównywanie nie ma nic do tego, ale porównując to cyanogen lepiej sobie radził. Miui czasami zadziała i włączy automatycznie muzyke, wiec jest taka opcja. Chodzi o to ze się zacina w 70% przypadkow Edytowane 6 Października 2014 przez koziakaka
Rekomendowane odpowiedzi