maxio69 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Witam. Jestem posiadaczem roidmi 3s oraz smartfonu redmi note 5. Podczas gdy przekręcam kluczyk włącza się urządzenie roidmi 3s i powinno automatycznie włączyć odtwarzacz w moim przypadku Spotify. Lecz niestety nie odtwarza i muszę ręcznie włączyć Spotify. Jak wyłączę silnik automatycznie wyłącza się roidmi 3s i jak wyłączę po krótkim czasie tj około 5-10min to wtedy włączy się automatycznie odtwarzanie dźwięku. Przy dłuższym postoju już muszę ponownie włączać ręcznie muzykę. Jeśli chodzi o ustawienia aplikacji roidmi mam zaznaczone w ustawieniach bateria tak jak na foto. Również mam zakażona tzw kłódkę w telefonie.
FromWP Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 58 minut temu, maxio69 napisał: Lecz niestety nie odtwarza i muszę ręcznie włączyć Spotify. Jeszcze musisz dodać Roidmi do autostartu. Nie wiem czy nie trzeba zrobić tego samego ze Spotify, czyli autostart, kłódka i bez ograniczeń w oszczędzaniu.
mrosi Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi