piotrplawecki Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Witam mam ostatnio problem z brakiem miejsca na moim Mi boxie. Po analizie programem ES File Explorer pokazał że jest 2. 4 GB jakiś zdjęć a nic w podkatalogach niema. Mam tylko zainstalowane Kodi i resztę systemowych aplikacji co może być nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7812 Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Witam mam ostatnio problem z brakiem miejsca na moim Mi boxie. Po analizie programem ES File Explorer pokazał że jest 2. 4 GB jakiś zdjęć a nic w podkatalogach niema. Mam tylko zainstalowane Kodi i resztę systemowych aplikacji co może być nie tak? Opróżnij kosz w ES file ExplorerWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted August 29, 2018 Author Share Posted August 29, 2018 Już to robiłem i lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
huball Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) Kodi gromadzi zdjęcia wszystkich artów okładek i innych zabawnych rzeczy. Może to to jest? Katalog Thumbnails. Tylko coś sporo tego. Edited August 29, 2018 by huball Link to comment Share on other sites More sharing options...
souacz Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) Zobacz ile danych przechowuje Kodi w ustawienia > aplikacje >Kodi W ES możesz wejść w listę obrazów i zobaczyć co tam siedzi: Edited August 29, 2018 by souacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts