jarekz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dzień dobry Mam pytanie dotyczące wyświetlania informacji na wyświetlaczu opaski Mi Band 3: czy istnieje możliwość takiego ustawienia urządzenia żeby wyświetlacz się nie wygaszał tylko przez cały czas pokazywał informacje np. zegar czy tętno. Udało mi się ustawić żeby wyświetlacz sam się budził i wyświetlał informacje wraz z ruchem nadgarstka - natomiast nie mogę znaleźć ustawienia żeby wyświetlacz w ogóle się nie wygaszał. Pozdrawiam Jarek
damiano78 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Nie ma takiej opcji. Zresztą przy takim użytkowaniu to może kilka dni bateria by trzymała. Po co ci to? Ruch nadgarstka nie wystarczy?
jarekz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dzięki za info - myślę że nieraz by się przydało - ale poradzę sobie w takim razie z nadgarstkiem Pozdrawiam
PanPatrycjusz Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dzień dobry Mam pytanie dotyczące wyświetlania informacji na wyświetlaczu opaski Mi Band 3: czy istnieje możliwość takiego ustawienia urządzenia żeby wyświetlacz się nie wygaszał tylko przez cały czas pokazywał informacje np. zegar czy tętno. Udało mi się ustawić żeby wyświetlacz sam się budził i wyświetlał informacje wraz z ruchem nadgarstka - natomiast nie mogę znaleźć ustawienia żeby wyświetlacz w ogóle się nie wygaszał. Pozdrawiam Jarek Nie jestem pewien czy aby na pewno chcesz to robić. Prawdopodobnie jak połączysz swoją opaskę z jakimś innym oprogramowaniem niż mi Fit to będzie taka możliwość ale możesz skrócić czas działania opaski dość radykalnieWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
sssivy Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Czy jest możliwość żeby wyłączyć raporty na opasce co 1km podczas uprawiania sportu?
Rekomendowane odpowiedzi