Skocz do zawartości

Mi Band 3 - informacje na wyświetlaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry

Mam pytanie dotyczące wyświetlania informacji na wyświetlaczu opaski Mi Band 3: czy istnieje możliwość takiego ustawienia urządzenia żeby wyświetlacz się nie wygaszał tylko przez  cały czas pokazywał informacje np. zegar czy tętno. Udało mi się ustawić żeby wyświetlacz sam się budził i wyświetlał informacje wraz z ruchem nadgarstka - natomiast nie mogę znaleźć ustawienia żeby wyświetlacz w ogóle się nie wygaszał.

Pozdrawiam

Jarek

Opublikowano
Dzień dobry
Mam pytanie dotyczące wyświetlania informacji na wyświetlaczu opaski Mi Band 3: czy istnieje możliwość takiego ustawienia urządzenia żeby wyświetlacz się nie wygaszał tylko przez  cały czas pokazywał informacje np. zegar czy tętno. Udało mi się ustawić żeby wyświetlacz sam się budził i wyświetlał informacje wraz z ruchem nadgarstka - natomiast nie mogę znaleźć ustawienia żeby wyświetlacz w ogóle się nie wygaszał.
Pozdrawiam
Jarek

Nie jestem pewien czy aby na pewno chcesz to robić. Prawdopodobnie jak połączysz swoją opaskę z jakimś innym oprogramowaniem niż mi Fit to będzie taka możliwość ale możesz skrócić czas działania opaski dość radykalnie

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...