Benqu Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 czy ktos moze potwierdzic czy xiaomi mi5 obsluguje protokol rsap w bluetooth? aktualnie mam najnowszy stabilny soft wersja global i niemoge podlaczyc sie do modulu BT w samochodzie tyle o ile drazylem w temacie i dowiedzialem sie, ze aktualny modul wymaga od telefonu obslugi protokolu rsap gdzies tez wyczytalem, ze mi5 powinien go obslugiwac z adnotacja, iz gdzies po drodze mogli cos nie tak zrobic w sofcie moze ktos pomoc w ogarnieciem tego problemu?
obtu Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Przy pierwszym parowaniu powinieneś zezwolić modemowi na dostęp do sim i powinno działać. Ja teraz nie korzystam, bo inrernet mi potrzebny cały czas.
Benqu Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 niestety telefon wykrywa i nawet proboje sie polaczyc ale po chwili wyskakuje komunikat w samochodzie, ze telefon nie jest kompatybilny (a takie samsung galaxy np sa) w moim telefonie nawet nie wyskakuje opcja zeby cokolwiek potwierdzac czy parowac
obtu Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Jaki masz moduł? Ja mam 3C8-035-730-A i współpracuje ok. Brakuje w nim tylko punktu dostępowego wifi i temu nie korzystam z rsap.
Benqu Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 musze sprawdzic, to chyba gdzies pod siedzeniami siedzi no nie?
Benqu Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 a propo modulu BT obecnie mam 5N0035730Cz tego co widze po forach to chyba na dzisiejsze czasy jest zlom?
Recommended Posts