Robsonek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Drodzy, Ide zgodnie z poradnikiem: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Jestem na kroku 4.1 - nie moge przeniesc pliku. Tak to cały czas wyglada(załącznik) Nie da się przegrać pliku będąc w TWRP, jakieś pomysły? 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Mount > Disable MTP > Enable MTP albo zrestartuj do recovery. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu TapatalkaPS. Zrób format data... 1
Robsonek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 1. Mount > Disable MTP > Enable MTP - nie działa. Próbowałem też odznaczyć opcje "mount system partition read-only". Nic dalej "trwa kopiowanie" bez końca. 2. Próbowałem WIPE> Format Data >Reboot - dalej nie działa. 3. Zrobiłem WIPE > Format Data - bez reboot w momencie że folder telefonu jest pusty. DZIAŁA Generalnie przed instalacją zawartość telefonu musi być goła inaczej nie przyjmuje pliku. Dzięki za wskazówki!
jojen7 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam. Mam problem. Zainstalowałem paczkę zip, system wstaje ale wyskakuje mi okienko "this device is locked- This device is associated with an existing Mi Account. For security reasos, you need to enter password to verify the device." Niby ok ale problem jest taki ze nie da rady szybko wpisać pinu żeby były dane mobilne, a gdy chce połaczyć z WiFi to nie pojawia się klawiatura wiec nie mam jak wpisać hasła. Pomocy. Edit: Ok udało mi sie zaznaczyć i skopiować hasło do wifi z okna hasla do xiaomi. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez jojen7 1
SLiM Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) 7 minut temu, jojen7 napisał: Witam. Mam problem. Zainstalowałem paczkę zip, system wstaje ale wyskakuje mi okienko "this device is locked- This device is associated with an existing Mi Account. For security reasos, you need to enter password to verify the device." Niby ok ale problem jest taki ze nie da rady szybko wpisać pinu żeby były dane mobilne, a gdy chce połaczyć z WiFi to nie pojawia się klawiatura wiec nie mam jak wpisać hasła. Pomocy. Wybierz pierwszą opcję z wpisaniem hasła , potem cofnij i druga opcja z wyborem wifi, powinna być klawiatura , bynajmniej u mnie zadziałało. Jeśli nie to ustaw na routerze na chwilę wifi bez zabezpieczenia i nie będziesz musiał wpisywać hasła Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez SLiM
Nezumi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi