latet Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 (edited) Witam, Miałem okazję pobawić się Samsungiem Galaxy S-IV i bardzo mi się spodobała w aplikacji aparatu funkcja kręcenia krótkich animowanych GIF-ów. Zwłaszcza to, że animowana może być tylko część – jeden obiekt się porusza, inne nie, tak jak tutaj, gdzie 2 osoby idą, a reszta stoi zamrożona:http://www.xyz.avx.pl/gif/matrix.gif (BTW: nie wiem czemu FF nie odtwarza tej animacji... ale robi to Chrome i Opera) Potem szukałem apli o podobnej funkcji w Sklepie Play, ale nie znalazłem. Owszem, jest wiele aplikacji typu "GIF Camera", przetestowałem kilka pierwszych z brzegu i wszystkie były marne, skrajnie ubogie w funkcje, niektóre przy tym zapisujące w b. niskiej rozdzielczości. Czy możecie polecić (jeśli istnieje) tego typu aplikację możliwie jak najbardziej zbliżoną możliwościami do tej z Samsunga Galaxy S-IV? Dzięki! Edited September 16, 2014 by latet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Chodzi Ci koniecznie o coś na telefon czy ogólnie ? To jest po prostu zwykłe zastosowanie maski. Jest wyselekcjonowany przez nas region, zaś pozostała część jest zdjęciem. Chodzi po prostu o to, aby animacja w momencie nagrywania była nagrywana stabilną kamerą (nie z ręki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Tak, koniecznie na telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts