Jump to content

Czy A1 też sam wyłącza aplikacje?

kotlokol
 Share

Recommended Posts

1 minutę temu, dzidexx napisał:

Nie znam żadnego Xiaomi, który by miał ten problem

Ja znam, moj poprzedni note3. I nie tylko ja z tego co czytalem na forum. Zwlaszcza z aplikacjami zewnetrznymi jak budzik, czy program do nagrywania rozmow. Dzialaly przez chwile a po jakims czasie nie chcialy sie juz same uruchamiac wtedy gdy powinny.

Używałem A1 na androidzie 8.0 i był spokój
Na oryginalnym 8.1 nie wiem, bo mam Ressurection Remix
Zmieniłem tylko dlatego bo na czystym 8.0 nie działa IKO, ale już wyszedł update do 8.1, więc chyba wrócę
I ogólnie to jeden z dwóch bugów jakie widziałem, drugi to, że klawiatura SwiftKey mrugała, ale to też naprawione

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Oczywiście że ubija :D na 8 , 8.1 też . Pokemony, mapa google i uruchomię aparat i pokemony ubite :D 4/64. Czasem dużo więcej aplikacji mam i nie ubije żadnej a czasem 3-4 i ubije. 

Na twoim miejscu dał bym sobie spokój z tym telefonem. Teraz po nieudanej aktualizacji mam problem z blokadą/ przyciskiem oprócz tego że wyczyściło wiadomości SMS. Nie che Blokować widać ze jedno naciśnięcie przycisku uruchamia się dwa razy a widać to bo mruga podświetlenie przycisków. Teraz patrze na 10 przyciśnięć 1 nie zablokował a 2 razy nie odblokował. Ale to różnie następne mogą być 10/10 ok 20/20 a będzie tak ze 5/5 nie będzie działać poprawnie. Tydzień już to chyba naprawiają. Aktualizacje z Bardzo dużym opóźnieniem na 8.1 czekało się 3 miesiące chyba albo dłużej ???

Ja bym dał sobie spokój a ty zrobisz jak będziesz chciał. 

PS przeploty nadal występują, ale tak jak by rzadziej... nie wiem sam ??

No właśnie nie rozumiesz o co chodzi, kolega wyżej tez nie zna żadnego Xiaomi, który miał by z tym problem a w praktyce prawię większość ma z tym problem ma Miui taką ma optymalizację pamięci świetną. :)

No właśnie nie rozumiesz o co chodzi, kolega wyżej tez nie zna żadnego Xiaomi, który miał by z tym problem a w praktyce prawię większość ma z tym problem ma Miui taką ma optymalizację pamięci świetną.
Przez 3 lata używałem Mi4 z 3GB RAMu I na miuipolska nie było problemu, ani na żadnym AOKP czy lineage, co najwyżej kernel auditor I można po ustawiać, zwłaszcza, że z Xiaomi można zdejmować blokady zachowując gwarancję, w tym z A1, później dam screena od producenta

Teraz mam mi A1 z 4GB RAM i odpalam co chcę I działa

Problem o którym mowa pamiętam z Galaxy S+, no ale on miał 512MB RAMu

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka