kotlokol Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Witajcie. Nosze sie z zamiarem kupna tego telefonu, mam tylko obawe czy ten model tez ma ten feler z tzw. ubijaniem aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlokol Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 1 minutę temu, dzidexx napisał: Nie znam żadnego Xiaomi, który by miał ten problem Ja znam, moj poprzedni note3. I nie tylko ja z tego co czytalem na forum. Zwlaszcza z aplikacjami zewnetrznymi jak budzik, czy program do nagrywania rozmow. Dzialaly przez chwile a po jakims czasie nie chcialy sie juz same uruchamiac wtedy gdy powinny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksior Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Używałem A1 na androidzie 8.0 i był spokójNa oryginalnym 8.1 nie wiem, bo mam Ressurection RemixZmieniłem tylko dlatego bo na czystym 8.0 nie działa IKO, ale już wyszedł update do 8.1, więc chyba wrócęI ogólnie to jeden z dwóch bugów jakie widziałem, drugi to, że klawiatura SwiftKey mrugała, ale to też naprawioneWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawllo Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Oczywiście że ubija na 8 , 8.1 też . Pokemony, mapa google i uruchomię aparat i pokemony ubite 4/64. Czasem dużo więcej aplikacji mam i nie ubije żadnej a czasem 3-4 i ubije. Na twoim miejscu dał bym sobie spokój z tym telefonem. Teraz po nieudanej aktualizacji mam problem z blokadą/ przyciskiem oprócz tego że wyczyściło wiadomości SMS. Nie che Blokować widać ze jedno naciśnięcie przycisku uruchamia się dwa razy a widać to bo mruga podświetlenie przycisków. Teraz patrze na 10 przyciśnięć 1 nie zablokował a 2 razy nie odblokował. Ale to różnie następne mogą być 10/10 ok 20/20 a będzie tak ze 5/5 nie będzie działać poprawnie. Tydzień już to chyba naprawiają. Aktualizacje z Bardzo dużym opóźnieniem na 8.1 czekało się 3 miesiące chyba albo dłużej ??? Ja bym dał sobie spokój a ty zrobisz jak będziesz chciał. PS przeploty nadal występują, ale tak jak by rzadziej... nie wiem sam ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksior Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Ja nie rozumiemStar Wars heroes, potem sms, messenger i Twitter i wracam do Heroes i działa Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawllo Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 No właśnie nie rozumiesz o co chodzi, kolega wyżej tez nie zna żadnego Xiaomi, który miał by z tym problem a w praktyce prawię większość ma z tym problem ma Miui taką ma optymalizację pamięci świetną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksior Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 No właśnie nie rozumiesz o co chodzi, kolega wyżej tez nie zna żadnego Xiaomi, który miał by z tym problem a w praktyce prawię większość ma z tym problem ma Miui taką ma optymalizację pamięci świetną. Przez 3 lata używałem Mi4 z 3GB RAMu I na miuipolska nie było problemu, ani na żadnym AOKP czy lineage, co najwyżej kernel auditor I można po ustawiać, zwłaszcza, że z Xiaomi można zdejmować blokady zachowując gwarancję, w tym z A1, później dam screena od producentaTeraz mam mi A1 z 4GB RAM i odpalam co chcę I działaProblem o którym mowa pamiętam z Galaxy S+, no ale on miał 512MB RAMuWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts