akslow Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 (edytowane) Korzystam z dwóch aplikacji AMAZFIT i MIFIT (obie ze sklepu PLAY) Wcześniej korzystałem z MIBAND więc już mam dane na koncie MIFIT, bo rozparowaniu banda i dodaniu STRATOSA, zegarek bez problemu synchronizuje się wcześniej zgromadzonymi danymi, ale zastanawia mnie dlaczego AMAZFIT synchronizuje się zupełnie z inną chmurą - nie ma zadnych zapisów z MIBAND. Czy jest możliwość aby obie aplikacje synchronizowały się z tą samą chmurą? ID jest to samo w obu aplikacjach Edytowane 6 Lipca 2018 przez akslow
bigl Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) Amazfit może synchronizować się z dokładnie tą samą chmurą co Mi Fit. Czyli z chmurą Xiaomi. Ale w Mi Fit jest ona dostępna po prostu a w Amazfit musisz użyć wersji chińskiej aplikacji Amazfit. Żeby taką mieć musisz na czas instalacji i konfiguracji konta zmienić w telefonie region na Chiny. Lub w Androidzie pobrać taką wersję z jednego z serwisów. Generalnie chodzi o to żeby moc się zalogować kontem Xiaomi. Edytowane 17 Lipca 2018 przez bigl
Kaudii Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 obecnie wersja amazfit watch z GP posiada również możliwość logowania za pomocą konta Xiaomi
Rekomendowane odpowiedzi