akslow 13 Posted July 6, 2018 Report Share Posted July 6, 2018 (edited) Korzystam z dwóch aplikacji AMAZFIT i MIFIT (obie ze sklepu PLAY) Wcześniej korzystałem z MIBAND więc już mam dane na koncie MIFIT, bo rozparowaniu banda i dodaniu STRATOSA, zegarek bez problemu synchronizuje się wcześniej zgromadzonymi danymi, ale zastanawia mnie dlaczego AMAZFIT synchronizuje się zupełnie z inną chmurą - nie ma zadnych zapisów z MIBAND. Czy jest możliwość aby obie aplikacje synchronizowały się z tą samą chmurą? ID jest to samo w obu aplikacjach Edited July 6, 2018 by akslow Link to post Share on other sites
bigl 5 Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 (edited) Amazfit może synchronizować się z dokładnie tą samą chmurą co Mi Fit. Czyli z chmurą Xiaomi. Ale w Mi Fit jest ona dostępna po prostu a w Amazfit musisz użyć wersji chińskiej aplikacji Amazfit. Żeby taką mieć musisz na czas instalacji i konfiguracji konta zmienić w telefonie region na Chiny. Lub w Androidzie pobrać taką wersję z jednego z serwisów. Generalnie chodzi o to żeby moc się zalogować kontem Xiaomi. Edited July 17, 2018 by bigl Link to post Share on other sites
Kaudii 151 Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 obecnie wersja amazfit watch z GP posiada również możliwość logowania za pomocą konta Xiaomi Link to post Share on other sites
Recommended Posts