Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy jest możliwość wyciągnięcia w jakiś sposób na pulpit skrótów do zarządzania kartami sim oraz danymi pakietowymi. Chodzi mi o to, że w telefonie jest druga karta SIM i jest to Aero 2 - ta karta jest włączana tylko wtedy gdy jest potrzebna. Obecnie wygląda to tak ze musze włączyć ta kartę i w ustawieniach danych pakietowych przełączyć na Aero. Z telefonu korzysta moja Żona i chce jej to uprościć. Xiaomi Note Pro z najnowszym softem stable.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Mam pytanie, ponieważ zauważyłam coś ciekawego. A mianowicie pod lewa os 2 sim działa mi również pod 3G I jak zrobiłam test łacza wyszły mi na t-mobile'u lepsze parametry (9MB download) niż na orange (7,5MB). Czyżby jednak to wejście miało możliwość 3G? Wydawało mi sie, że druga sim jest tylko na 2G.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest tas79
Posted
poszukuję porady co zmienić w ustawieniach by domyślnie pobierało dane z sim1 a nie sim2.
Sieć preferowaną (wszystkie typy 3G) mam ustawioną na sim1 (orange) i z niej chce by ciągnęło transfer danych. Na sim 2 mam (plus). Mimo takich ustawień jak włączam transfer to dane są pobierane przez sim2 (?) Wchodzę do opcji włączania transferu a tu domyślnie jest włączona sim2. Zmieniam na sim 1 - jest ok dopóki nie zamknę transferu i nie uruchomię ponownie i tak wkoło Macieju.

Prosze pomóżcie
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...