tom-asz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam Dostałem dzisiaj info że jest update, robię aktualizację patrzę w info i jest android 7.1.2 MIUI Global 9.5.6.0 mam pytanie bo po uruchomieniu telefonu zrobił się dodatkowy pulpit którego nie mogę usunąć pytanie jak to zrobić ? pozdrawiam
Mokry Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na globalu nie ma takiej opcji, aby go wyłączyć.
tom-asz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) To lipa straszna nie zastanawiają się że ktoś może tego nie chcieć. Rozumiem że to kwestia launchera ? to może ten "oryginalny" jest zmodyfikowany bez tego pulpitu ? lub jest jakiś z poprzedniej wersji co by pod pasowała ? Edytowane 24 Czerwca 2018 przez tom-asz
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na Globalu Beta jest opcja wylaczenia, nie ma na Stabilnej. Zatem musisz albo wgrac patcha ktory wprowadza ta opcje albo czekac na update.P.S. Nic nie masz w Ustawienia -> Ekran glowny...?
tom-asz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 No właśnie że nie mam nic jak by tego było mało to nie można nic na ten pulpit przerzucić np: ikon. Możesz napisać jaka dokładnie wersja ma opcję wyłączenia lub ewentualnie o jaki patch chodzi ?
tom-asz Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ale ja chcę domyślny do tej pory działał bardzo fajnie, fakt mam 2 inne ale jakoś nie działają tak samo jak kiedyś nie wiem czy nie są pod andka 7.1
Mokry Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Albo musisz się z nim pogodzić, albo wgrać inny launcher albo wgrać MIUI Polska, ew. inny custom ROM.
Nezumi Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi