Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem telefon w Xkomie 07.06.18 po paru dniach gdy w końcu wymieniłem karte SIM na nano SIM to wyjąłem telefon i odlepilem folie z ekranu to zauważyłem rysy na ekranie więc pojechałem i oddałem telefon jako wadliwy po tygodniu oczekiwania na weryfikację przez serwis telefon został wymieniony na nowy model. I tak pierwszy telefon był zapakowane w standardowe pudełko Xiaomi Redmi note 5 i zafoliowane. W pudełku było etui na telefon w płaskim pudełku a pod spodem papierki i kabel oraz ładowarka a w nowy telefon był również zapakowany w standardowe opakowanie ale bez foli tylko z plombami. A w środku etui było w innym pudełku niż tamten telefon jak u was to wygląda? Ja mam wrażenie że może robią tak jak z Redmi note 3 pro gdzie później zostały pakowane do środka bebechy różnych producentów. Poniżej wrzucam fotki jka to wyglądało.576512c0e801e5a9ed605d0b1a814f88.jpga32d835f0aab972ed031cbdde38761ef.jpg5e3a054a415e04fc9dd00e4b64869540.jpg3a6e82cf245e25266a860ecb1276aa49.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Folią i plombami się nie sugerujcie, bo Xiaomi oryginalnie praktycznie ich nie daje, to pośrednicy pakują w folie, plombują, np wersje w chinach i indiach ze sklepu Xiaomi nie mają ani folii, ani plomb. Co do wyglądu pudełka znowu, indie mają inne niż np global. RN5 z indii ma pudełko białe ze zdjęciem telefonu na górze, wersje w EU mają pudła pomarańczowe z samym tekstem. Czyli wszystko zależy pewnie od tego, z jakiej dystrybucji telefon do PL dojedzie i totalnie nie ma się czym martwić...