Spili Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Hej, Płacę na bieżąco od dawna Mi6 z opcją GooglePay. Wszystko działa bez problemu. Wczoraj córce na Iphone uruchomiłem ApplePay i uważam, że tam działa... bezpieczniej... Żeby zapłacić Mi6 to muszę wybudzić telefon i już. A na iP telefon musi być odblokowany a nie tylko wybudzony. Co jest zdecydowanie bezpieczniejszym rozwiązaniem. Można jakoś/gdzieś ustawić w Mi6 opcję że można płacić wtedy jak telefon jest odblokowany a nie tylko wybudzony
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Musisz chyba szukać w opcjach samego GooglePaya....
Spili Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 Przejrzałem ustawienia. Są tam 2 opcje na krzyż. Powiadomienia itp...
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 No to nic nie zdziałasz. Płatność przeprowadza apliakcja GooglePay, a nie system jako taki. To samo byłoby z apką IKO, mBanku itd.
mrosi Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi