swistak Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Wybór padł ale na dwa telefony a ja chce jeden, a mianowicie doradźcie co mam wybrać - Mi 8 SE - Mi mix 2 Fajno by było aby ktoś uzasadnił jeżeli odpowiada Z góry wszystkim dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 abc00 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Najprostsza opcja przy takim wyborze to rzut monetą; ewentualnie można dodać oba telefony do jakiejś porównywarki i zestawić ze sobą poszczególne parametry. Jak nie możesz się zdecydować, nie kupuj, tylko poszukaj coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nezumi Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone3=0&sSearch1=MiMix+2&idPhone1=8529&idPhone2=9219 Nie wiem nad czym się zastanawiać, snap 835 vs 710, jeżeli Cię stać na MiMix2 to nie ma co patrzeć na 8 SE, co innego, gdybyś się wahał między Mi8 standard/EE, a MiMix 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
swistak
Wybór padł ale na dwa telefony a ja chce jeden, a mianowicie doradźcie co mam wybrać

- Mi 8 SE
- Mi mix 2
Fajno by było aby ktoś uzasadnił jeżeli odpowiada
Z góry wszystkim dziękuje
2 answers to this question
Recommended Posts